Classics, passion for the past

1984 Mercedes-Benz 300-GD

€ 49950

VIN m9302
Mercedes-Benz 300 GD | Body-off gerestaureerd | 1984
Highlights:
- Body-off gerestaureerd - Nog niet gereden na de restauratie - 2998cc 5-cilinder dieselmotor - Handmatige 5-versnellingsbak - Inschakelbare vierwielaandrijving met hoge en lage gearing en diff-lock
Body-off gerestaureerde Mercedes-Benz 300 GD te koop Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 300 GD uit 1984. Deze G-Klasse is in de periode van 2020-2021 body-off gerestaureerd door vader en zoon. Het zijn echte Mercedes-Benz liefhebbers die samen al diverse G-Klasse modellen hebben gerestaureerd. De restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage en de klassieker heeft na de restauratie nog niet gereden. Hij wordt aangedreven door een 2998cc 5-cilinder dieselmotor met handgeschakelde 5 versnellingsbak. De Mercedes-Benz is tevens uitgerust met inschakelbare vierwielaandrijving met hoge en lage gearing en diff-lock. Ziet u zichzelf al rijden in deze stoere vierwiel-aangedreven Mercedes-Benz?
Matgroene Mercedes-Benz 300 GD te koop Een Mercedes-Benz G-Klasse is al een opvallende verschijning, maar de klassieker die we hier te koop aanbieden is helemaal een eyecatcher. Tijdens de restauratie is de carrosserie van het frame gehaald en voorzien van een matgroene laklaag. Het frame is vervolgens gestraald en voorzien van poedercoating. Het matgroene lakwerk past helemaal bij de leger-look van de klassieker en combineert erg mooi met de terreinbanden en zwarte details. Het interieur verkeert in een nette, originele staat en de stoelen zijn voorzien van nieuwe bekleding.
Mercedes-Benz 300 GD kopen? Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 300 GD uit 1984? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.
Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it